Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Satelit přes okno

Od: mrmlon odpovědí: 3 změna:

Asi to bude vypadat hloupě, ale... zateplují nám panelák a budu muset sundat satelit. Abych nebyl 3 měsíce bez televize, napadlo mě provizorně sat přidělat zevnitř pokoje k oknu, projde signál přes okno? :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Odpověď snad nejdete v této diskusi: parabola.cz/...

olaf71*
hodnocení

0x

a bylo by složité ho přimontovat na lešení? já myslím že ne. přes den budou dělat,ale někde jinde a kolem vašeho bytu se budou motat chvíli. kabel bych natáhl po trubce a hurá koukat.

doplněno 16.09.11 19:42:

ještě mě napadlo. moje drahá plovička pořád kouká z okna, tak bych jí nechal parabolu držet.*smich*

rv*
hodnocení

0x

Kdysi jsem si satelitní komplet smontoval nanečisto a přijímal skrz sklo. Příjem byl slabší, ale šlo to. Nevím co s tím udělají dnešní tepelně izolační okna s pokovením. ale určitě tomu nepomůžou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]