Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám téměř dostavěný plot z plotových tvárnic. Od základu je izolovaný ipou, ale ještě mě napadlo, zda je třeba izolovat i horní část zídky a sloupků, aby mi nezateklo do plotu z vrchu. Budu sice dávat betonové stříšky, ale i přes ně se dostane voda a potom nateče do plotu. Děkuji za vaše rady.
A to ho nemáte vyplněn betonem? Izolace z vrchu je blbost, máme plot už 10 let a zatím je bez problémů...
dobry den, chtel bych se zaptat na stavbu plotu ze stipanych tvarnic, zda-li prechod mezi zakladem a stavbou z plotových tvarovek (stipane) mohu resit tekutou lepenkou (nedokazu si predstavit, ze napicham roxory do zakladu a pak polozim IPU a jeste budu muset delat pracne diry do lepenky kvuli roxorum - je dostacujici tekuta lepenka(hydroizolace)? Diky za odpoved.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.