Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenosti se suchým procesem u podlahy? Podělte se, prosím. Uvažuju, že bych podlahu, která není rovná a má tvar lavoru (rozdíl do 2cm) vyrovnal suchým násypem a na to desky pro suchý proces. Nikdy jsem to neviděl, přivítám vaše zkušenosti. Díky Vašek
Ale jistě mám radost,Ten suchý proces je dán možnostmi a penězi.Zato je velmi rychlý a vcelku spolehlivý.Liší se u podlahy v přízemí a v patře,také je přízpůsoben topení.Vašku,až se zaregistruješ,a zadáš přesné informace,můžeme diskutovat.
JABRAKA
No je to místnost 4X3 m ležící nad sklípkem, chtěl bych aby ta podlaha byla co nejtenčí. je tam nízký strop. Každý cm dobrý. Ale jak to tak čtu , nejsem zaregistrovaný, takže jako bych nic neřekl. I tak díky ... mmch - o suchém procesu jsem tadfy toho moc nenašel. ale to je fuk
Vasku, jde o hodnoceni dobrych odpovedi...proto registrace
Jinak je zde opravdu hooodne popsana podlaha suchym systemem.
Ve tvem pripade pocitej navysenim cca 3-4cm
1. folii
2. Liapor 0-4 tl. min. 10mm
3. 2x OSB nebo 2x sadrovlaknite desky
nebo
rost s lati a OSB desky
Děkuji, jdu to rovnou koupit, jaképak s tím štráchy. A omluva- nepřidám hodnocení, ale díky Vašek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.