Nejste přihlášen/a.
Koupil sem dnes k radiátorům samoodvzdušňovací ventily. Ale nebyl k tomu návod. Na ventilu je jeden malej šroubeček a nevím zda má být dotažený nebo povolený. Nevíte to někdo? Díky.
Taky když je necháš otevřené tak z nich teče voda?Mají v sobě speciální vložku,která pustí vzduch a vodu ne.
doplněno 10.09.11 20:43:Aby nedošlo k mýlce,máš tohleto?
tohle né
doplněno 10.09.11 20:49:voda s toho neteče. Namontoval sem je. Natlakoval radiátory. Ale nevím , zda to mám zavřít ty šroubečky nebo nechat povolené...
Pokud tam máš co vyfotil hop tak to nech povolený, je tam plovák, kterej, když se k němu dostane voda tak to uzavře. Mám je doma povolený už asi deset let.
Ano u tohoto je plovák uvnitř a šroubek povolený.
doplněno 11.09.11 10:58:Nic se neděje,ale dost sis to prodražil,tyhle se dávají na odvzdušnění rozvodů.Používají se spíš ty co jsem ti dal obrázek,toho malého.Funkční jsou oba typy.
zase tak drahé to nebylo . za oba jsem dal cca 300kč. Ale příště už budu chytřejší...
doplněno 11.09.11 14:18:Jo a díky za snahu pomoct!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.