Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
potreboval bych poradit s konstrukci na mieralni kazety o rozmeru 60x60x12mm. Mam obdelnikovou mistnost o rozmeru 490cm x 340cm. Nevim kolik budu potrebovat obvodove listy, kolik hlavni listy a pricne listy, kolik drzaku a atd.? A co hlavne jaky sistem koupit a atd. Dekuji za odpoved
Kazet budete potřebovat 54, ale budete muset krátit. Viz obrázek... můžete si ale kazety nakrátit jinak. Předpokládám, že budete kazety lepit? na strop... takže lišty přijdou až na kazety. Spočítala jsem vám obvodové a příčné lišty. Nevím, co myslíte hlavní lištou?! A nevím, na co potřebujete držáky?!
Jak tak koukám, tak obrázek není tak dobře vidět... A do vnitřní pošty poslat nejde. Teď mi ale došlo, že vy chcete dělat takový ten strop, co se dělá v kancelářích? A tam budete potřebovat držáky... ale kolik, to netuším. S takovým stropem zkušenosti nemám. Ovšem výpočet na lišty a počet kazet je stejný.
trochu jsem ten obrázek vylepšil... asi při kopírování tam došlo k nepřesnostem, a také to bude lépe vidět... ovšem hankazuk si s tím více pohrála, já už jen plagiát...
doplněno 20.09.11 11:40:barevně jsem rozlišil 4 velikosti kazet.. ovšem teoreticky, při montáži to může vyjít trochu jinak...
pár obrázků z montáže najdete na pelan-stropy.webgarden.cz/... tam můžete pochopit systém montáže, pozor na správnou vzdálenost svislých otvorů v hlavním profilu od obvodové zdi, otvory jsou po 15 cm, dobře je to vidět na pelan-stropy.webgarden.cz/... tak dát pozor, aby jste hlavní profil zkrátili na požadovaný zkracovaný krajní rozměr, který chcete od stěny po nosný profil... prostě aby nosný profil byl zastrčený v svislém otvoru správně daleko od stěny...
nebo více odkazů na webu, např. atena.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.