Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Chtěl bych si koupit vysokotlaký čistič (vapku). Mohl by jste mi někdo doporučit. Budu to používat hlavně na umývání auta, takže aby tam šel dát i nějak saponát..a aby u toho bylo nějaké příslušenství, kartáče...našel jsem plno výrobku a druhů ale nevím který by se mi mohl hodit..moc se v tom nevyznám..,děkuji
Pokud vím, tak například Bosch dělá vapky - mají i nádobu na saponát a kartáč, takže na mytí auta ideální. Otázka je, jak moc by měla být výkonná?! NEjvíc asi bude záležet na tlaku vody, takže čím vyšší, tím lepší.
Výběr má velký např. Kärcher. Tatínek má úplně tu nejobyčejněší, bez dalších nástavců a taky je spokojený (tlak 100 barů). Já osobně bych šla alespoň do 120. Každopádně pokud jste se rozhodl pro koupi vapky, tak bych asi nekupovala to nejlevnější. Je to investice minimálně na pár let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.