Nejste přihlášen/a.
Nevím zdali tady tato otázka byla položena ale chci se zeptat jaké mycí prostředy používate do myčky a které jsou dobré a které ne.
Zdravím. mám myčku něco přes rok a vyzkoušela jsem hodně značek. Na krátký program talíře hrnky dávám jen gel, tablety se často nerozpustily a přilepily se na nádobí. Nekupuji nejlevnější značky, spíš průměr a výš. na hrnce, pánve po vaření stačí ekoprogram a je jedno jestli zapnu funkci multitab-tableta obsahuje již i sůl i leštidlo nebo dám tabletu+sůl+leštidlo. Nastavení soli a leštidla msíte vyzkoušet, každý máme doma jinou tvrdost vody. Pří vyšších teplotách mi na plastových krabičkách zůstávali kapky-flíčky, méně kvalitní krabičky se i zdeformovali. Takže za sebe můžu říct ekoprogram u mně vyhrál.
Také používám prášek Finish, v plastovém kanistříku. V Kaufu za 160 kc - 205 kč. Dávkuji podle toho, jak je nádobí mastné. Když je více skleniček a talířů, tak méně. Když je kačena, přisypu o trošku více.Místo leštidla ocet. Sůl, tu nejlevnější. Když uvidím, nezaváhám.:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.