Nejste přihlášen/a.
Zdravim Vas,potrebuji opet Vasi radu na netu jsem si,uz pred tydnem objenal postel potvrdili na net asi automat objednavku a dale NIC?Psal jsem jim znovu,kdy postel dodaji a zase -NIC?A ted babo rad postel potrebuji mam objedat jinde?Co,kdyz ji najednou privezou?Je to spatny jednani...www.nabytek-doprava-zdarma.cz dnes firma za chvily a pak neni-ach jooooo Uvadeji tam,ze firma funguje na principu-PrestaShop-?Co si pod tim mam predstavit?Nevim co mam delat?Jsem nasra...
-Diky za Vase rady-cekam cus
Najděte si jiného dodavatele (seriózní dodavatelé komunikují). Tady bych měla obavy i s řešením případné reklamace.
doplněno 30.11.12 20:42:Ohneto, seriózní obchodník automaticky vygenerované potvrzení ještě potvrdí e-mailem, SMSkou nebo telefonicky, informuje zákazníka o dodacích lhůtách, případně vysvětlí, proč bude v tomto případě dodací lhůta delší.
Seriózní prodejce nenechá zákazníka týden v nejistotě.
Představím-li si, že bych s takto vstřícným obchodním partnerem měla řešit reklamaci nebo nějaký problém ... brr!
ivzes: já s vámi souhlasím, netvrdil jsem opak. Ale tazatel třeba odpovídal na tu infomailovou adresu, proto třeba žádná odpověď. Ale podle stránek bych té firmě taky moc nevěřil.
Pro syfrig: presta system je jen software, na kterým ten jejich eshop jede, s prodejem němá nic společného
Zavolat zkusim ,az ted jsem vypatral tel. cislo a jinak na ne kaslu mam vztek. cislo je 731 184 215 myslite,ze jr to mobil nebo pevna?
Objednej jide, nenašel jsem tam co to provozuje za firmu (ič, dič) ani obchodní podmínky. Ono obecně nejdřív se vždy podívej do obchodníc podmínek a pak zda má firma dič, pokud ne je to divný u firmy prodávající nábytek, jelikož při ročním obratu nad 750tis musí být plátce DPH.
Prestashop znamená systém na kterém to běží - je zadarmo a používají vlastní šablonu, tedy neinvestovali do toho ani korunu a proč? Pokud chceš objednat přes internet doporučím maxi-postele.cz/....
Jinak jim určitě zavolej
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.