Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatepleni a celkova rekonstrukce domecku

Od: jindra* odpovědí: 11 změna:

Dobry den vsem tady na foru.Chtel bych se pochlubit nasi celkovou rekonstrukci domecku,se kterou jste mi tady radily.Zejmena dekuji Milanovi Cukrarovi,ktery se mi dost venoval a hodne mi poradil.Jeste jednou DEKUJI!

Zatepleni a celkova rekonstrukce domecku

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jindra*
11.09.11 20:54
hodnocení

Stit

Zatepleni a celkova rekonstrukce domecku #2

jindra*
hodnocení

Strana ze dvorka

Zatepleni a celkova rekonstrukce domecku #3

jindra*
hodnocení

Po rekonstrukci

Zatepleni a celkova rekonstrukce domecku #4

jindra*
hodnocení

Po rekonstrukci-ze dvorka

Zatepleni a celkova rekonstrukce domecku #5

jindra*
11.09.11 21:04
hodnocení

Stit-novy

Zatepleni a celkova rekonstrukce domecku #6

jindra*
hodnocení

Chtel bych doplnit.Na rekonstrukci jsme zacinali 1. dubna 2010.Za tu dobu jsme stihly kompletni hydroizolaci-podbourani,vyzdeni novych zakladu,vlozeni kvalitni lepenky v nekolika vrstvach,nove podlahy+zatepleni 150 eps,nove topeni-kondenzacni,nova strecha+zatepleni pudy-foukana izolace-30cm.,balkonove dvere-izolacni 3sklo,komplet novy interier a samozrejme zatepleni 150 eps.Ted nas ceka nova garaz a komplet dvur...Ale az pristi rok.Ted zase musime chvily setrit.

pt®

Jindro, teda vy jste se s tím pohnuli dopředu a domeček máte opravdu moc pěkný, tak ať se vám tam dobře bydlí. - stařenka

jindra*
hodnocení

Moc dekuji

uklizectextu*
Dům je nadherný, mám jen pár dotazů.
1. Jakým způsobem jste vyřešily zateplení nových oken?
2. Stavební hloubka okeních profilů?
3. Použití živičné hydroizolace, namísto např. PVC?
Děkuji za odpověď J.
jindra*
hodnocení

Dobry den.Okna jsme zateplily klasicky polystyrenem-20mm spalety,stavebni hloubka okenich profilu je 450mm.Bohuzel dum mel velmi silne zdivo a zateplenim jsme sirku jeste zvetsily..Ale kamery pohled ven vyresi.A za posledni,nevim,jakou zivicnou hydroizolaci mate na mysli?My jsme pouzily klasicky kvalitni lepenku v nekolika vrstvach,jelikoz bych tuto praci uz nikdy delat nechtel.A jsme s tim velmi spokojen.Navic jsme nainstalovali vetraky s vlhkostnim cidlem a do foroty je i odvlhcovac.

missulle*
hodnocení

0x

Dobré články k zateplení najdeš i na utulnydum.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]