Nejste přihlášen/a.
Dobry den vsem tady na foru.Chtel bych se pochlubit nasi celkovou rekonstrukci domecku,se kterou jste mi tady radily.Zejmena dekuji Milanovi Cukrarovi,ktery se mi dost venoval a hodne mi poradil.Jeste jednou DEKUJI!
Chtel bych doplnit.Na rekonstrukci jsme zacinali 1. dubna 2010.Za tu dobu jsme stihly kompletni hydroizolaci-podbourani,vyzdeni novych zakladu,vlozeni kvalitni lepenky v nekolika vrstvach,nove podlahy+zatepleni 150 eps,nove topeni-kondenzacni,nova strecha+zatepleni pudy-foukana izolace-30cm.,balkonove dvere-izolacni 3sklo,komplet novy interier a samozrejme zatepleni 150 eps.Ted nas ceka nova garaz a komplet dvur...Ale az pristi rok.Ted zase musime chvily setrit.
Jindro, teda vy jste se s tím pohnuli dopředu a domeček máte opravdu moc pěkný, tak ať se vám tam dobře bydlí. - stařenka
Dobry den.Okna jsme zateplily klasicky polystyrenem-20mm spalety,stavebni hloubka okenich profilu je 450mm.Bohuzel dum mel velmi silne zdivo a zateplenim jsme sirku jeste zvetsily..Ale kamery pohled ven vyresi.A za posledni,nevim,jakou zivicnou hydroizolaci mate na mysli?My jsme pouzily klasicky kvalitni lepenku v nekolika vrstvach,jelikoz bych tuto praci uz nikdy delat nechtel.A jsme s tim velmi spokojen.Navic jsme nainstalovali vetraky s vlhkostnim cidlem a do foroty je i odvlhcovac.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.