Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
podělte se se mnou o radu jak odstranit u poměrně nových pánských bílých košil zažloutlejší část u límečku. Při jemném praní to nepouští a na větší teplotu to nechci dávat. Díky ...
Dobrý den, zkuste to v ruce "vyžmoulat" běžným šamponem na vlasy /bez kondicionéru/, pokud ani to nepomůže, tak s ohledem na materiál nějaké "bělidlo" z drogerky...
Podle toho z jakého materiálu jsou košile... jsou klasické, bavlněné anebo z nějakého luxusnějšího materiálu? Na bavlnu bych riskla /zkusila bych to na jedné/ Vanish anebo odstraňovač skvrn zn. Q Power /mají např. v "Tetě", s tím mám dobou zkušenost/, na luxusnější materiál netuším, možná se poradit rovnou v drogerii.
Ahoj, na límečky a fleky v podpaží používám Vanish. Mám jen dobré zkušenosti. Někdy je potřeba ještě prádlo před praním nechat ve Vanishi chvíli odmočit a pak přidat ještě do praní, ale u nás vždy pomohl. A nejen na košile, ale i na fleky na mém oblečení po obědě mého syna... zachránil mi plno hezkých triček.
Taky mám dobrou zkušenost s tím novým Vanishem Oxi - zelené víčko, protože s tím se dá prát na nízké teploty. Navíc tam píšou, že ničí bakterie. S Vanishem je to praní rychlý, protože to nedávám odmočit. A nebo používám žlučové mýdlo z DM, ale to nechávám odmočit přes noc a pak prádlo dávám do pračky až ráno.
To musím co nejdřív zkusit Vanish na ty fleky v podpaží u bilých triček. Já jsem několik oblíbených bílých triček po létu odepsala a je mi to líto...
No, já prakticky ten Vanish dávám teď už do kažé pračky. V podstatě s ním peru vše už jen max. na 40 stupňů, jen plínky vyvářím. Nemám furt čas na běžným prádle -hlavně u dětí - řešit každý flíček a osvědčilo se mi, že když přidám ten nový Vanish, tak fleky jsou vyprané. No, chce to zkusit a uvidíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.