Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokládka lina místo parket

Od: svity01* odpovědí: 11 změna:

Zdravím lidi, potřebuji poradit jak na pokládku lina místo parket? prosím o návody, tipy, postupy, na co si dát pozor a tak! díky moooc předem...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mato*
hodnocení

0x

místo parket? nebo na parkety?

hodnocení

0x

Pokud hodlále položit lino na parkety, tak bacha. Musíte lino podložit, aby se parkety neotiskly. (proč lino na parkety, pokud jsem pochopil dobře?)

jabraka*
hodnocení

0x

Dobře udržované a přebrušované parkety jsou dobrý podklad pod lino.Nesmí v nich být velké mezery,ty by chtěly zatmelit PUR lepidlem a přebrousit.

JABRAKA

mato*

už si nechej ty rady o podlahách pro sebe

jabraka*

Ale ale,Mato,nejsi nějak nervozní?Nech se vyšetřit!Sám jsem takové lino na parkety pokládal zcela nedávno.Proto to s klidným svědomím doporučuji.

JABRAKA

mato*

Vyšetření potřebuješ Ty. Moc pochybují, že jsi pokládal PVC, to vy teoretici neděláte.Dodnes čekám na odpověď na tu opravu PVC viz.

poradte.cz/...

jabraka*

My teoretici pokládáme lino takto.

JABRAKA

Pokládka lina místo parket

Jardo, souhlasím s odpovědí, ale ...Dobře udržované a přebrušované parkety... proč je nahrazovat linem?

svity01*
hodnocení

Měl jsem na mysli sundat parkety a dát tam lino...

mato*
mato*

fatra.cz/...

záleží ,čím jsou lepené parkety.( asfalt, disperze, syntetika )
v odkaze je postup pokládky od Fatry

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]