Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, měl bych dotaz ke stavebku..mam uzavřenou smlouvu z roku 2008 u čsob a asi před rokem jsem změnil cílovou částku ze 100 000kč na 1 000 000kč..ted jsem se ale rozhodl, že bych si peníze které mam naspořený chtěl za 2 roky poslat na svůj účet..bude to možné když tam budu mít cca 80 000kč?
Ja to mam podobne nechal sem se uplne debilne zlakat a misto 200 tsi sme si dal cilovku 300 tis. pak prisle o praci a byl 2 roky v platebni neschopnosti a musel stourat penize hoodne slozite abych dostal podporu. no ale k veci. kdyz platim 1670 letos uz 1700 mesicne a podpora je 2000 kc plus urok 2% nechapu,kde mi mizi penize ted mi dosel vypis,ze stav uctu je 42 tis. jasne neco sebere dan,ale neco prihodi uroky. tak nechapu ,kde se ztratily zhruba 2 tis
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.