Nejste přihlášen/a.
Dobry den,mame plastova okna 4 roky,5 komor 70mm,skla lux plus U 1,0 TR,jiz vloni na podzim se mi nektera skla zacala po ranu potit zvenku,kdyz se ochladi asi pod 10 stupnu,neni to rosa-nekdy ani tak mokro nebyva,bydlime na konci vesnice u poli a lesu. Nikde jsem si niceho podobneho nevsilmla-je to zavada?-jak velka?-da se to jeste reklamovat?-je to na vymenu skel?,jinak s okny spokojenost,v mrazech se trochu poti zevnitr-po ranu v loznici vice a zvenku nejvic-na okne je zaluzie a zatahovacka kvuli verejnemu osvetleni-takze proto se asi vic poti dekuji za rady
Ano, všiml jsem si toho také, dokonce jsem se lekl, že je to mezi skly, ale venkovní strana mne uklidnila. A to je ve městě, kde je vzduch přece jen méně vlhký, jev jistě vzácnější než v přírodě. Určitě si všimnete, že se to stává za jasných nocí a bezvětří, fyzikálně je to tedy zcela přirozené.
doplněno 07.09.11 15:18:Trojsklo bude k uvedenému jevu náchylnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.