Nejste přihlášen/a.
Zdravim všechny,rekonstruuji podkroví domu,původní podlaha jsou trámy 20x20 a jsou od sebe cca 100cm, šíře uložení trámů je 5metrů.Jsou trochu chycený,tak je ošetřim.Chtěl bych mezi původní trámy dát nové...ccca50-60 cm od sebe...vyvýšit je a tím i srovnat podlahu...A teď k mé otázce...jakou velikost trámů zvolit?Díky za info
Chapu to tak, ze mezi puvodni tramy date na pul roztece dalsi? Pokud ano, tak bych volil rozmer 20x10. Je to v podstate silnejsi fosna. Tramy dat samozrejme nastojato.
Já jsem dělal fošnovou podlahu a to z toho duvodu ,že jsem měl mafla prořez 5cm.Takže jsem hledal jak se to dělá a na podlahu s rozponem 4m davaj amíci fošny 5x25cm s roztečí 45cm .Ještě se musí dát mezi ně rozpěra aby se nekroutili do vrtule.Takže uprostřed rozpětí jsem je spojil 40cm fošnami (zbytky).Docela jsem koukal jak ta podlaha je tuhá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.