Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mam v koupelne 3ks bodovych svetel s trafem, do bodovych svetel jde 12v. Jde o to ze pri vymene zarovky jsem zjistil ze patice po chvili zapnuti zacne hodne palit. Po dvou letech ve strope se tela bodovek zacali kroutit. Zdrejme jde o dlouhe sviceni v koupelne. Je to v sdk strope kde je samozdrejme vata,tak tam zadne chlazeni nebo vzduch nemam. Rukou jsem kolem bodovky udelal mezeru aby bodovky nebyly primo na vate. Nevite cim by to mohlo byt? Vykon svetelnych zdroju je 35w. dekuji
Zlepšit chlazení, ale hlavně nekupovat elektrospotřebiče v Lídlu, či jiných potravinářských obchodech. Na to jsou elektroobchody. Rohlíky taky nekupujete v železářství.
Mam nabidku od firmy co mi dodala ty bodovky, ze mi sezenou z nemecka halogenovy zarovky ktery maji misto 35w 28w a sviti stejne intenzivne, jedna ta zarovka je celkem draha. Me zajima, pomuze rozdil 7w aby se to tak neprehrivalo? dekuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.