Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se vás zeptat, zda máte někdo zkušenosti s malířskou pistolí paint zoom? Našel jsem spousty malířských pistolí, například malířskou pistoli Paint Gun a taky jsem našel referenci na malířskou pistoli, ale moudrý z toho nejsem.
Chtěl bych si vymalovat byt s touto malířskou pistolí. Tady přikládám odkaz na recenzi malířské pistole. www.ogroup.cz/mal/...
Děkuji za každí rady
s pozdravem
Marek Jirsák
Protože jsem malování bytů prováděl profesionálně,tuto pistoli bych nekupoval,protože sice je použití velice jednoduché,ale složité vyčištění.Jedině mít tyto pistole tři na různé barvy.Nehledě na cenu je to investice nevýhodná.Kromě toho jsem přesvědčen,že přilnavost barvy na použitém nářadí také dost záleží.Nejlépe štětcem,pak válečkem a nakonec stříkáním.
JABRAKA
Sice jsem nemaloval profesionálně jako Jabraka, ale už jsem vyzkoušel různé metody a do téhle pistole bych nikdy nešel. Podle mě vyžaduje ideálně připravený podklad a ideálně namíchanou hustotu barvy. Náročné na čištění a rozprášení barvy do prostoru také nebude zanedbatelné. Dnes je ideální k malování použít malířský váleček (samozřejmě že ne ten nejlevnější) a štětec a nemusím ani odstraňovat koberce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.