Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Nechal jsem si znivelovat podlahy v panelákovém bytě a firma, která to prováděla to udělala špatně. Podlaha je jak vlnobití a i po snaze po opravě, nedosáhli zlepšení. Používali nivelační stěrky od Weberu a Cemixu. Můžete mi někdo poradit, jak nyní takhle zmršenou podlahu vyrovnat.
Taky jsme měli křivou podlahu, tak jsme požádali odborníka na pokládání linolea, aby nám ji narovnal, a on to dělal tak, že měl na podlaze asi 2metrovou vodováhu, tu posouval po zemi a kde to ukazovalo prohlubeň, tam to označil tužkou. Takže takto označil několik propadlých ostrůvků a ty pak vylil nivelačkou a tou vodováhou je setřel do rovna. Taky tam byl vyčnívající hrb a ten zbrousil nějakým kusem brusu.
nejhorsi jsou firmy ktery prijdou vysterkuji to zubatym hladitkem a tim je konec ale to je spatme ma se pouzit jeste ježek a toho malo kdo pouziva jedine jsi pujcit v pujcovne brusku na beton vypada to jako na parkety a dat na nej brousici kamen a s tim to prejet nebo brusny kamen do ruky a brousit nejlepe nenamacet jinak by ste se nedobousil vse by se zalepilo a nechate na tom nervy
Zdravím. Nevím proč byste měl vy něco rovnat. Pokud firma uznala, že to udělali křivě, tak by to měli udělat oni . Ještě záleží, co na nivelaci příjde. Pod PVC to půjde poznat, ale pod plovoučkou opravované místa nepůjdou znát. Ale na plovoučku je zase norma +- 2mm na 2 metry. Jinak já na nivelace používám Planolit 315 od firmy Mapei.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.