Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Nešly zavřít balkonové dveře,tak je manžel zavřel tak dokonale,že je zase pro změnu nikdo neotevře.Tak nevíme ,co s tím.Jak to vysadit aby se mohl podívat jestli v tom zavírání není nějaké prasklé pérko a při tom,že ano nezničit ty dveře.Bydlíme v RD (už 15 let) ale myslím ,že jsou to klasické balkonové dveře jaké má každý.Díky všem za případné rady.
Nějak si nedovedu představit "dokonale zavřené dveře". I balkóny bývají různé...
A to už nemluvím o tom, že naprosto netuším, o jakých balkónových dveřích je řeč.
Je to zvláštní, ale nejsem jasnovidec a nepamatuju si, že bych u vás někdy byl, nebo s vámi dokonce bydlel.
To mne mrzí.Nevím,jak to lépe popsat.ONy už díve trochu zlobily,museli jsme je vždycky při otevírání trocu tlačit nahoru,jakoby nazdvihávat.Mně připadajíéobyčejné balkonové dveře všechny stejné.Samozřejmě jste u nás nebydlel.
Byl by problém dát aspoň pro představu nějaké fotky?
Já těmi mnoha slovy se pokusil říct, že je poněkud problematické si představit, o co vám vlastně jde a na co se vůbec ptáte.
Za těchto podmínek se dá říct asi jen jediná věc - když to nejde po dobrém, vezměte větší kladivo. Ale kladivo vám nepomůže, spíš páčidlo. Zaseklé dveře samy o sobě? Těžko. Spíš je něco asi se zámkem? A musíte "verglovat" s klikou? Nebo fvypadl nějakým způsobem kovotěs a působí proti otevření dveří? Máte tam kovotěs? Jak říkám, naprosto nemám představu a prostě nevidím, o co jde. Něco mi říká, že ostatní poradci jsou na tom dost stejně. Zkuste to nějak změnit - takto položená otázka je jen těžko zodpověditelná.
Odkud jste?
Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.