Nejste přihlášen/a.
dobrej,nevíte někdo jestli se dá položit plovoucí podlaha na lino?
Já jsem lino nesundaval na lino jsem položil hobru a na ní plovoucí podlahu.Je to rok a pul a všechno v pořádku
To se dá akceptovat.Pokud je to lino dokonale rovné,můžeš tu plovoučku položit na ně.Ovšem ta Hobra má edn výhodu,dobře tlumí kročejový hluk.Pokud by byl problém s výškou podlahy,stačí podklad z Mirelonu.
JABRAKA
.
Jitko,pokud ten jekor není příliš vyšlapaný,někdy to dělá až 4 mm!, tak by to šlo.Taky dovede dělat pěkné boule.
JABRAKA
Máme na tom jekoru položený jiný koberec,takže jjeho stav zjistím teprve až ho odkryjeme, raději bych dala místo plovoučky nový koberec,jenže se bojím, že se mi na něm budou dělat vlny,na tom co je tam teď se udělaly. V prodejně radí jekor strhnout a pak teprve koberec položit a přilepit ho, já mám obavy, že to strhávání půjde špatně, tak se mu snažím vyhnout. Pokud by se jekor strhával, nemáte na to nějakou fintu jak na to? Nikdy jsme to nedělali. Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.