Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plovoucí podlaha na lino?

Od: podlahar odpovědí: 6 změna:

dobrej,nevíte někdo jestli se dá položit plovoucí podlaha na lino?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tox232*
hodnocení

0x

Já jsem lino nesundaval na lino jsem položil hobru a na ní plovoucí podlahu.Je to rok a pul a všechno v pořádku

jabraka*

To se dá akceptovat.Pokud je to lino dokonale rovné,můžeš tu plovoučku položit na ně.Ovšem ta Hobra má edn výhodu,dobře tlumí kročejový hluk.Pokud by byl problém s výškou podlahy,stačí podklad z Mirelonu.

JABRAKA

.

jitka2*

Mám podobnou otázku. Mohu nechat na zemi v paneláku původní nalepený jekor a na něj položit plovoucí podlahu?

jabraka*
hodnocení

0x

Jitko,pokud ten jekor není příliš vyšlapaný,někdy to dělá až 4 mm!, tak by to šlo.Taky dovede dělat pěkné boule.

JABRAKA

jitka2*

Máme na tom jekoru položený jiný koberec,takže jjeho stav zjistím teprve až ho odkryjeme, raději bych dala místo plovoučky nový koberec,jenže se bojím, že se mi na něm budou dělat vlny,na tom co je tam teď se udělaly. V prodejně radí jekor strhnout a pak teprve koberec položit a přilepit ho, já mám obavy, že to strhávání půjde špatně, tak se mu snažím vyhnout. Pokud by se jekor strhával, nemáte na to nějakou fintu jak na to? Nikdy jsme to nedělali. Díky.

jirka321*
hodnocení

0x

Ahoooj

Já budu taky pokládat za týden plovoučku do paneláku na lino, už ji mám nakoupenou 7mm a pod ní a hobru 5mm.

Ale trošku se bojim jak to dopadne, mám tam nerovnosti tak 2-3mm na 1m.

Jirka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]