Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o pomoc! Jak opravit prasklou keramickou trubku v odpadu.
Děkuji za rychlou odpověď.
Jak prasklou? Vlasová prasklina, široká prasklina či více prasklin a destrukce trubky? Jestli lze vysušit a očistit (je přístup) řešil bych dočasně tmelem. Já jsem tenkrát použil to co bylo po ruce, tuším nějaký silikon. Na čistou vodu to může chvíli vydržet, ale na chemikálie (WC čističe a podobné) bych to nezkoušel. A poté co nejdříve vyměnit, buď celou trubku nebo "vyvložkovat" plastem... Ale opravdu záleží na okolnostech, nemáte foto?
prasklina je u spoje pres pul obvodu.Ne az tak velka jak dlouha.Foto bohuzel nemam.Jedna se o odpadni keramiku k odpadu z baraku.lze pouzit tr.beton?
Zkusil bych očistit, vysušit a zapatlat butylenovým tmelem (je to vlastně medvědí hovno v kartuši), a pokud je k tomu rozumný přístup, ještě bych omotal instalatérskou bandáží. Tohle provizorium vydrží léta...
doplněno 03.09.11 11:44:Další možností je přelepit ipou, viděl jsem takovou opravu vykopanou po letech v zemi, vypadala že by ještě dlouho vydržela...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.