Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaklopení obložek

Od: ikvido* odpovědí: 3 změna:

Montoval jsem obložkové zárubně SOLODOOR (dřevotřískové).
Zbývá pouze zaklopení obložek.

Čím nejlépe zaklopení přichytit, aby se dalo případně někdy rozebrat? Samo o sobě nedrží.
Prý klihem. Nemám zkušenost jak se s ním dělá. Je potřeba ho rozehřát.
Nebo nabodovat nějakým lepidlem? Nejlépe tak, aby hned drželo a nemuselo se chytat svěrkami.
Mám doma T-Rex od Soudalu.

Zatmelení spár
V jiném příspěvku jsem se dočetl ... Po zaklopení obložek se celá zárubeň ke zdi dokončí akrylovým tmelem, spodní hrany se vůči podlaze dokončují silikonovým tmelem.
- je to tak správně?

děkuji za rady

Petr

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Stačí pár bodů silikonem. Po dobu tuhnutí přichyť obložku páskou. Svěrky jsou zbytečný. Ke zdi akrylem a u podlahy když to hezky sedí není potřeba nic.
02.09.11 14:56

Tak tak *palec*

ikvido*
hodnocení

silkonový tmel může být jakýkoliv nebo máte nějaký odzkoušený jako kvalitní? V obchodě je silikon.tmelů hromada a za různé ceny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]