Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
do novostavby chci pořídit ATMOS C 18S s akumulační nádrží.Po návštěvě několika topenářů mě bylo doporučeno nainstalovat kotel se směšovacím ventilem a venkovním čidlem, regulace ADC 01. Prosím Vás, poraďte. Vyplatí se investice cca 20tis.? Nechci mít z kotelny atomovou ponorku.
Dále se chci zeptat na pořizovací cenu systému. Dostal jsem nějaké nabídky a zdá se mě to přehnaně drahý.Radiátory,podlahové top. a akumulační nádrž již mám. Potřebuji kotel,bojler,regulace a propojení, aby vše fungovalo.Nabídky se pohybují kolem 120-130tis.
Předem moc děkuji. Vláďa.
určitě zabránit korozi kotle pomocí ventilu,hlavně dobře zapojit ,120 za připojení?bojler do 10 i se zapojením,kotelnevím asi 26tis,ventil 4 cest do 2tis,nevím jestli se ta ekviterma využije,jinak na atmose dávaj sestavu landomat21 ta je asi za 10,do do 65 se musíte vejít,jinak kdo vám atmose doporučil?
Tak jak píše pajars,jen bych tam dal litinový kotel na dřevo/uhlí
Litinový kotel DAKON FB 26 DBez ekvitermní regulace,na co? Cena do 50 000.
ATMOSE mě doporučil kamarád,viděl jsem ho v akci a je to dělo,prostě zplynování mě nadchlo.Ceny, jak píšete, souhlasí,ale k nim topenáři připočítávají směšovací ventil,regulaci,čidla(20tis) a ruzný kohouty,Tkus,měď,termostaty...
jen si ho dejte ,je to supr koel ale s nízkou životností do 5 let teče užvím o 4 max životnost 7let,je to plech a mezi vyzdívkou z keramiky a plechem to schnije,pokud chcete topit tuhým bud plech dakon nebo litinu,a nebo uvidíte každého věc co si dá,zplynocák chce suchý dřevo 3 roky uložené a tenhle kombík je takový kus toho a toho,dřevo-uhlí ato není uplně vončo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.