Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak řezat tuto dlažbu?

Od: dakon® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, manželka si vybrala tuto dlažbu do haly a předsíně. Po zkušenostech s řezáním ozdobných obkladů s vystouplým vzorem se obávám, že klasická řezačka tento úkol nezvládne, Natož ještě nařezat sokl. Můžete mi někdo poradit, jak na to? Děkuji nejlevnejsi-obklady.cz/... PEIPEI IIIBalení1.41m2 [16ks v balení]Umístěnídlažba kuchyně , haly, pergoly, terasy, chodbyMístnostveškeré plochy v interiéru i exteriéruTypdlažba na podlahuCharakter povrchumatný s imitací kameneCharakter kolekcenaturální stylProtiskluznostR9KalibraceNEPřepravní váha:20 kg
Jak řezat tuto dlažbu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ency*
hodnocení

0x

Řezal jsem ji bez problémů s klasickou řezačkou na obklady s diamantovým kotoučem.

standam*
hodnocení

0x

Vem flexu s diamantovym kotoucem, kdyz to chces mit 100% vem lat (voditko) a podle nej celou dlazbu prefikni

hop®
hodnocení

0x

Ano, flexa s diamantem si s tím poradí, doporučuji takzvaný "turbo" kotouč, tedy ani ne segmentovaný, ani hladký. Když bys měl možnost si půjčit "vodnici" (vodou chlazenou řezačku), ušetřil bys čas, některé dořezy jsou podle vodítka daleko rychlejší (třeba ty sokly)...

Nevím odkud jsi, ale kdyžtak mne kontaktuj vnitřní poštou...

dobrak*
hodnocení

0x

V Ostravě u Firmy Janík jsem za tu dlažbu dával cca 119kč za metr ,byla ve výprodeji .Je to POLSKÁ dlažba (Polský výrobce).Bral jsem asi 50m čtverečných a v každém balení byly minimálně 2 kusy skoro uprostřed tak hodně nenápadně nalomeny,mi to nevadilo .stejně jsem dokládal ,takže jsem s těch rozlomených půlil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak řezat dlažbu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]