Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sprchový kout netěsní

Od: hope* odpovědí: 4 změna:

Tip ještě dohledám, posílám do datečně k mé otázce i foto.. Kudy voda teče, poznáte z fota- jsou to ta hnědá místa..

Sprchový kout netěsní

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nutria*
hodnocení

0x

kdy se sprchový kout dělal? To je zásadní otázka jak je to dlouho?Je možné že pokud je to déle vytěsňoval se silikonem a ten pečlivé hospodynky občas vyškrábou . Já ho vyškrábala taky. a pak mi zplesnivěla stěna

doplněno 30.08.11 18:47:

Takže sáhněte kolem té tyčky je tam něco jako guma nebo plastelína ale průhledné? Pokud ano pečlivě vyškrábejte , ve stavebinách či drogerii kupte průhledný sanitární silikon , nejlépe ten dražší je i proti plísni (kolem 120 Kč) a Pokud nemáte pistol tak ještě takovou pistol kterou se silikon vytlačí..přečtěte návod a pak pěkně obtáhnout vyškrábané a vyčistěné spoje , mokrým prstem přejet do ztracena a je to.. To vše v případě že je to silikonováno chtělo by to jiný obrázek aby bylo možno poznat jestli to není zevnit nebo zpod vaničky, pak by to mohl být pravděpodobně ucpaný sifon vlasy apod...Taky ni složitýho. Přístupovou mřížkou odšroubovat vyčistit zkontrolovat těsnění, jeli vadné (skříplé, prasklé)vyměnit a našroubovat zpátky.Zkuste foto z jiného úhlu nebo celej...Pokud to není silikonováno, a není to zpod vaničky tak je to výrobní vada a jeli to do dvou let nebála bych se reklamovat...Ale silikon sppraví mnohé a opravdu to není nic složitýho ani pro ženskou.

hodnocení

0x

přejel bych to od zhora dolu silikonem co je na sklo.. a nebo reklamovat

nutria*
hodnocení

0x

dobrý den zajímalo by ě jestli jste už ten sprcháč spravili a co tomu bylo.?

pecenkav*
hodnocení

0x

Kdyz tak na to koukam, tak mi pripada, jestli to nahodou neni silikonovane i zevnitr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]