Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze použít vápenný nátěr HET na Primalex?

Od: jirka4* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám prosbu, je možné použít na vnitřní omítku vápenný náter HET. jedná se o cihlový dům, v minulosti byly používány vápenné nátěry. Potom byl dvakrát použit Primalex. nyní bych se rád vrátil k vápenným nátěrům, konkrétně vápennému nátěru HET. Výrobce HET mi sdělil, že takové prazvláštní kombinace oni netestují a naznačil abych zůstal u malířské barvy , tedy Primalexu.

Pokud bych chtěl vápennou barvu použít co mám dělat?

Je-li to příliš komplikované, poradí by někdo malířskou barvu, která by byla prodyšná, částečné i protiplísňová a a odolávála i přirozené vlhkosti?

Jakým způsobem odstranit před malováním mastné fleky na zdi ( za křeslem odl vlasů, od hlavy)Mám použít mýdlovou vodu?

Děkuji,

Jirka

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Kombinovat vápno s primalexem není vhodné.Většinou dochází vlivem nestejné roztažnosti k olupování.Pokud se podaří primalex z nátěrů vápnem odstranit,je možno pokračovat další vrstvou vápna.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]