Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Drenazni vykop

Od: blackflamesiczi* odpovědí: 4 změna:

nevite nekdo jestli potrebuji na drenazni vykop na pozemku stavebni povoleni , na urade me ukazaly nejakou knizku a ze taky nevi je to vykop max 50m hloubka 0,8-1,2 m mam tam hrb proto ten rozdil hloubky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Dělal ho tchán-20m,minulý rok, takových 70-100cm do země na své zahradě a bez žádnýho povolení.Soused taky o něco kratší a taky povolení neměl.Než se ozve chytrá hlava,nechť se spokojte s mou výpovědí ;)

hodnocení

0x

Taky si kolem baráku kopu jak potřebuju a nikoho se neptám.

vasekpasek*
29.08.11 21:38

Já též...

blackflamesiczi*
hodnocení

jo ale nemate soudeda kterej je nasranej ze jsem ten pozemek koupil a dela naschvaly jako treba zablokovani prijezdove cesty kdyz jsem mel sjadnanou tatru s navazkou a on tam stal a koukal jak co budeme delat atd ja platil za metr stavebni parcely 60 korun (normalni je okolo 800 a on predchozi majitelce nabizel 5 korun (opravdu) a divil se ze mu to neprodala

doplněno 29.08.11 21:57:

dilnu jsem postavil jinde nacerno a pokuta 2500,- takze sranda ale tady nevim co muzu cekat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]