Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prosak hlíny, jakou použít geotextilii

Od: honza88880 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, na zpevněné ploše kterou mám zpevněnou kamenivem a struskou, mi v místě asi 3x5 metrů vylézá hlína. Chci toto místo nechat vybagrovat, a na hlínu položit geotextilii. Buď 200g, nebo 500g a na ní potom položit kamenivo.

Otázka zní, zda to kamenivo nepoškodí tu geotextilii. Bude tam stát/jezdit auto. (Samo kamenivo plánuji uválcovat)

Poradí mi někdo jakou geotextilii zvolit (gramáž a typ) a taky popřípadě, zda je můj postup dobrý?

Děkuji Vám mnohokrát!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

avena*
hodnocení

0x

stačí 200g netkaná geotextília. / taká biela, je dostať v stavebninách / Ak použijete kamenivo 0-32 alebo 0-64 a zavybrujete tak to bude ok. Valec jedine vybračný.

jabraka*
hodnocení

0x

Takto se staví i dálnice na neúnosných zeminách.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]