Nejste přihlášen/a.
Prosim vás o malou radu. Potřebuju opravit spáry v místnosti. Neustále mi padá omítka. Nevim, jak mám ty spáry zadělat. Za odpověď předem děkuju.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
vita*
0x
Zdravíčko, spáry v rozích jsem vyplňoval akrylátovým tmelem, buď pistolí nebo normalně prstem a po chvilce pak přejel vlhkým štětcem, aby to pak nepraskalo.
Co se tyče děr po hmoždínkách, různých skulinkách a podobně - doporučuji tmel Onetime, je vyborný, pružný, rozhodně ne sádru.
Pokud chcete odstranit jen nerovnosti, tak je výborná stěrka Prolux, natáhnete nerez hladítkem a je po starostech.
Pokud jde o popadanou omítku, tak já to dělal takto - pokud je té omítka širší nez cca 0.3cm, tak jsem
nejdřív panel napenetroval Soicratem, pak natáhl tenkou vrstvu hrubé omítky a druhý den přetáhl
štukem (Keraštuk, cca 89Kč za 8Kg).
Co se tyče děr po hmoždínkách, různých skulinkách a podobně - doporučuji tmel Onetime, je vyborný, pružný, rozhodně ne sádru.
Pokud chcete odstranit jen nerovnosti, tak je výborná stěrka Prolux, natáhnete nerez hladítkem a je po starostech.
Pokud jde o popadanou omítku, tak já to dělal takto - pokud je té omítka širší nez cca 0.3cm, tak jsem
nejdřív panel napenetroval Soicratem, pak natáhl tenkou vrstvu hrubé omítky a druhý den přetáhl
štukem (Keraštuk, cca 89Kč za 8Kg).
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]