Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pružina u manžety pračky

Od: chezina* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, prosím o radu: Pračka Whirpool s bočním plněním má přesně měsíc po záruce (2 roky) a najednou při praní tekla spodem, rozebrala jsem ji, koukla na šroubky, zkontrolovala manžetu, vše se zdá OK, ale zasekla jsem se na tom, že se mi samotné nedaří správně vrátit manžetu, jelikož mi neustále vykluzuje drát s pružinkou. Předpokládám, že je nutné drát navléknout venku a pak gumu prostrčit zpět, ale vždy se vyvlíkne, když mám manžetu uvnitř, taky pružinu sama neudržím... je nějaký "fígl"? Štve mě, že jsem se zasekla na poslední fázi... díky za radu...

doplněno 28.08.11 23:36:

pružinu už jsem nasadila a teď to ale nejde i s ní nasadit na ten "keramickej" okruh před bubnem - zkoušela jsem to i na mydlit..

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlad*
hodnocení

0x

A jak se vám podařila nasadit pružinka.Taky mám takový problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]