Nejste přihlášen/a.
Mám na střeše elox hliník 0.8mm ,položený na deskách,podložený dehtovaným papírem.Ale po kroupách jsou důlky všude,ten plech je tenký.Myslímže by byl lepší ocelový profilový,silnější.
do plechu sem nechtěl jít z důvodu menší životnosti, ale hlavně kvůli tomu že se připevnuje do vlnky. A pochybuji, že takové gumové těsnění vydrží několik desítek let na slunci .
Já každému, kdo o to stojí, radím pořídit si krytinu Capacco. Nedám na ni dopustit. Vypadá to jako černý eternit. Je to prakticky nerozbitné. Váhu to bude mít o trochu větší než eternitová šablona. Pracuje se s tím stejně. Když je potřeba pod tím něco udělat, tak se to jen ohrne a dostanete se bez problémů pod ní, tedy nepraskne jak eternit. A hlavně: za tu cenu, to není térák, ale poctivej kus plastu. Vyráběné je to z rozemletých kabelů. Tady je odkaz.
Pokud bude zájem mohu poslat foto střechy, jak to vypadá na baráku.
doplněno 29.08.11 20:12:Je to pochozí, kroupy tomu neublíží ani náhodou, a dává se pod to paropropustná fólie. Pro případ, že by to někdy bylo potřeba zateplit. Ta cena už tolik nenaroste, a člověk nikdy neví.
doplněno 30.08.11 17:47:Jedna fotka detail spoje...
Jestli bych mohl poprosit o fotku, a jak se tato krytina přichytává, stejně jako eternit? Četl jsem, že se po čase na slunci trochu zvlní a může docházet k zatíkání (k tomu by měla zabránit lepenka, ale i tak). Dík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.