Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vodní vysavač

Od: sonya* odpovědí: 7 změna:

Uvažuji o vysavači s vodním filtrem, poradí někdo ze zkušenosti s tímto přístrojem. Předem děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

klusik*
hodnocení

1x

Zdravím, vodní vysavač je super věc, ale dejte bacha na nějaké šmejdy. Nechci říci, že levný přístoj bude nekvalitní, ale aby se vám vodní čištění vyplatilo, je dobré do něho investovat - ve stroji je pořád voda, může něco odreznout či odehnít, u kvalitně zpracovaného výrobku se tohle jen tak nestane (Rowenta atd.).

Vodní vysávání má své kouzlo, rozhodně to neděláte každý den, ale třeba ejdnou za měsíc. Vyčistí vám z koberců i věci, které běžný vysavač nevysaje, protože je trošku brutálnější ;) Pokud si pořídíte i s hadicí s rotačními kartáči, tak budete mít koberec i mechanicky vykartáčovaný.

Ohledně chem. přípravků do vody se poraďte s výrobcem, každý vám doporučí něcojiného (podle tvrdosti vody atd., je to věda jak s myčkou ;) ;))

Hodně úspěchů a čistých a voňavých koberců! ;)

doplněno 27.08.11 22:27:

Aha, tak každopádně na čalounění je to použitelné taky, akorát bacha na chemii, abyste si něco nezničila. Každé čalounění chce to své. Nedejbože, kdyžtam máte kůži, tak může třeba zčernat, když použijete něco špatného atd.

Ale pokud jde o dilema pořízení - já bych do toho šel, vodní čištění je skvělý pomocník, pokud jej využijete.

sonya*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Koberce nemám, potřebuji vysavač na plovoucí podlahy a hlavně na matrace, čalounění a taky bych byla ráda aby měl funkci čističky vzduchu. Líbí se mě Big Power, ale cena je příliš vysoká.

skokycz*
hodnocení

0x

Připadá mi že první odpověď byla pro vysavač na mokré vysávání, ale na to se Vy neptáte. Moji rodiče si koupili vysavač s vodním filtrem a jsou spokojeni. táta jen nalije čistou vodu z kohoutku a vysaje, pak vodu zas vylije... to je celé... říká , že kdybych viděl, jak je ta voda po luxování špinavá, tak bych tomu nevěřil, co v tom koberci je. Protože mu to věřím, tak až mi doma doslouží moje Mondo, tak si taky koupím vysavač s vodním filtrem. Dnes je na trhu výběr, tak si v klidu vyberte, určitě neprohloupíte!

sonya*

máte pravdu chci vysavač s vodním filtrem. ten velký výběr to je taky pravda , jaký typ mají Vaši rodiče?

paaja*
hodnocení

0x

Přidám vlastní zkušenost: máme vysavač zelmer s výměnnou nádržkou sáček/vodní filtr. Vysávání přes vodu je o poznání slabší. Také si musíte zvyknout na údržbu - hned po vysávání nádržku vylít a vyčistit, jinak rychle zasmrádne a čistit to po pár dnech je pěkný humus.

buban76*
Vlastníme vysavač Liv aquafilter 2000 ,který jednak vysává přes vodní filtr,navíc umí i mokré čištění. Dá se s ním vysávat i do sáčku,ale výkon mírně klesne a viditelně víc se zanáší hepa filtr. Za rozumné peníze nabízí dobrý výkon. Plusem je čistý provoz bez zápachu,co vysajete,to hned vymyjete,a že toho pokaždé je :), a na další vysávání jdete s čistým štítem a ne s poloplným sáčkem. Sací výkon se v průběhu vysávání nemění. Jediným mínusem je tvar a váha vysavače, ale dá se na to zvyknout,my jsme spokojení.
sonya*
Antibakteriální vysavač Raycop HERA AP-200

má s ním někdo zkušenost?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]