Nejste přihlášen/a.
ahoj potřebuju poradit mám svařenou ze železných trubek kůlnu na střechu položil prkna a latě a chtěl bych použít bitumenové vlnité desky ale nevím které jsou kvalitnější bituwelt,gutanit,onduline prosím poradte který vybrat prodejce mi dá 15% slevu na tyto kritiny .
Prakticky je to úplně jedno,nikdo si těchto výrobců nedovolí dělat nekvalitní věci.Já třeba mám Onduline a jsem spokojen.
Vůbec to není jedno. Každý den při cestě do kolny postavené před 9-ti lety lituji při pohledu na střechu že jsem nekoupil Onduline. Využil jsem "výhodné cenové nabídky" a zakoupil Gutanit. Přesto, že mám laťování hustější se desky kroutí, u originálních hřebů praskají a odpadávají plastové čepičky, na jižní straně je hnědá barva téměř smytá. Ale ušetřil jsem pár korun. Švýcarský výrobek -možná tak do podhůří Alp na seník.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.