Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci koupit do vany sifon. Jenže mě zajímá jak to maji technicky vyřešený.
Známe klasický sifon kde se pri ucpaní vypusti použije gumová zátka:
www.alcaplast.cz//...
U tohoto sifonu je výhoda že se do něj dají použít sítka pro zachycení nečistot (např. vlasy)
www.sagittarius.c/...
Ale ja mám zájem o takovýto sifon:
www.alcaplast.cz//...
a nikde jsme se nedočetl, zda se dá použít nějaké sítko pro zachycení nečistot.
Dále mě zajimá zda sistém click/clack po čase neponičí nebo vyběhá.
Děkuji IMIS
Klasické výpusti s gumovým špuntem jsou již v nových koupelnách nepožadovaným archaismem. Nejčastější je kompletní sifon s "dálkovým ovládáním", kdy zátku povysunete otočením kolečka u přepadu. Mám vytypované dva výrobce, kteří vyrábějí spolehlivé výrobky, Alcaplast je jedním z nich. Navíc zátku lze po vysunutí vyjmout úplně a dát tam sítko pro filtraci extrémních nečistot.
Systém click-clack je také spolehlivý, ale po zkušenostch s jednou reklamací ho do vany už nedoporučuji. Zákazník měl problém, že jeho mladá bloňďatá manželka si při nastupování do vany občas na špunt šlápla a pak se divila, že uléhá do prázdné vany...
Mám na mysli klasické sítko, které se používá třeba do kuchyňských dřezů. Po "odšpuntování" plné vany lze zátku vyjmout a obratem vložit toto sítko. Po vypuštění sítko vyjmeme a můžeme zpět vložit špunt. Nevím o žádném speciálním sítku, které by fungovalo zároveň se špuntem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.