Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zelená úsporám - přenos zařízení jinam

Od: damnation odpovědí: 5 změna:

Dobrý den!

Mám otázku a děkuji za případnou odpověď.

Pokud si přes zelenou úsporám pořídím nový kotel na TP (cca 60.000,- Kč) s tím, že mám spoluúčast na jeho financování, je možné poté tento kotel používat i jinde? Mám na mysli, jestli je kotel limitovaný pracovním prostorem v tom kterém určitém domě (kt. by zřejmě byl definovaný ve smlouvě se zelenou úsporám), nebo jej mohu poté používat i jinde... Popřípadě co když prodám dům, jestli si jej mohu "vzít" do nového domova.

JS

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nebyla jiz Zelena Usporam ukoncena pro nove zadatele?

hodnocení

0x

Pokud kotel ještě nemáte pořízený, pak je Vaše otázka zcela zbytečná...program Zelená úsporám momentálně žádné další dotace neposkytuje...a vypadá to, že dlouho poskytovat nebude.

Pokud kotel s dotací již máte nainstalován, pak se s dotazem obraťte na call centrum 800 260 500.

damnation
hodnocení

Pardon, otázka byla čistě hypotetická.

Když ji tedy převedu do situace, kdyby za doby ZÚ byl kotel pořízený a nastala situace, že si jej namontuji "někam" jinam?

Zeptejte se přímo na lince Zelená úsporám...co jiného Vám poradit?

Na jedné straně do formulářů jsou vyplňovány nacionále osobního charakteru..., ale je tam i adresa a údaje o domu.

To je otázka pro právníka...respektive by stačilo si přečíst podrobně smlouvu co s přidělením dotace musel každý podepsat.

Mám ji doma, ale studovat se mi to nechce...

to*

Ahoj v rámci zelená úsporám je klauzule že 7 let nemůžeš manipulovat s věcí na kterou byla dána dotace ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]