Nejste přihlášen/a.
Dobrý den!
Mám otázku a děkuji za případnou odpověď.
Pokud si přes zelenou úsporám pořídím nový kotel na TP (cca 60.000,- Kč) s tím, že mám spoluúčast na jeho financování, je možné poté tento kotel používat i jinde? Mám na mysli, jestli je kotel limitovaný pracovním prostorem v tom kterém určitém domě (kt. by zřejmě byl definovaný ve smlouvě se zelenou úsporám), nebo jej mohu poté používat i jinde... Popřípadě co když prodám dům, jestli si jej mohu "vzít" do nového domova.
JS
Pardon, otázka byla čistě hypotetická.
Když ji tedy převedu do situace, kdyby za doby ZÚ byl kotel pořízený a nastala situace, že si jej namontuji "někam" jinam?
Zeptejte se přímo na lince Zelená úsporám...co jiného Vám poradit?
Na jedné straně do formulářů jsou vyplňovány nacionále osobního charakteru..., ale je tam i adresa a údaje o domu.
To je otázka pro právníka...respektive by stačilo si přečíst podrobně smlouvu co s přidělením dotace musel každý podepsat.
Mám ji doma, ale studovat se mi to nechce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.