Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr sanační omítky

Od: lukasss* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, rekonstruuji starý dům a teď mě čekají v interéru v přízemí sanační omítky. Chci se zeptat na vaše zkušenosti. Nerad bych něco zanedbal a za několik let by se mi to loupalo. Výrobců na trhu je dost, ale nějak si nemůžu vybrat. díky za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Lukáši, jedině kontrolou po letech poznáte správnost výběru. Pokud jste okolo Jaroměře, stavte se, ukážu sanačku po 8-10 letech...

BASF basf-cc.cz/...

hop®
hodnocení

0x

Sanační systémy považuji za nejlepší od Baumitu. Pokud se dodrží technologický postup celého systému, tak tento systém podle mých zkušeností funguje. Navíc jsou to materiály, s kterými se dá celkem "příjemně" pracovat. Nemám staleté zkušenosti, ale myslím že třeba Ministerstvo spravedlnosti by se v případě jakéhokoli problému dokázalo ozvat i po asi 10-ti letech...

lukasss*
hodnocení

0x

Do Jaroměře mám bohužel daleko. Jinak budu mít nabídku na strojní omítání - omítky Baumit. Když jsem to počítal, tak se jedná o 180 m2. Takže hledám ještě jiná řešení. Má někdo zkušenosti s omítkami BAUREX ( míchá se BAUREX SMS-jádro+BAUREX N) nebo tvorba san. malty jako obyč. malta, ale bez vápna a s přidánim tek. přípravku proti vlhkosti. Obávám se ale že tady bude platit pravidlo čím levnější tím menší kvalita.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]