Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rekonstruuji starý dům a teď mě čekají v interéru v přízemí sanační omítky. Chci se zeptat na vaše zkušenosti. Nerad bych něco zanedbal a za několik let by se mi to loupalo. Výrobců na trhu je dost, ale nějak si nemůžu vybrat. díky za rady
Lukáši, jedině kontrolou po letech poznáte správnost výběru. Pokud jste okolo Jaroměře, stavte se, ukážu sanačku po 8-10 letech...
BASF basf-cc.cz/...
Sanační systémy považuji za nejlepší od Baumitu. Pokud se dodrží technologický postup celého systému, tak tento systém podle mých zkušeností funguje. Navíc jsou to materiály, s kterými se dá celkem "příjemně" pracovat. Nemám staleté zkušenosti, ale myslím že třeba Ministerstvo spravedlnosti by se v případě jakéhokoli problému dokázalo ozvat i po asi 10-ti letech...
Do Jaroměře mám bohužel daleko. Jinak budu mít nabídku na strojní omítání - omítky Baumit. Když jsem to počítal, tak se jedná o 180 m2. Takže hledám ještě jiná řešení. Má někdo zkušenosti s omítkami BAUREX ( míchá se BAUREX SMS-jádro+BAUREX N) nebo tvorba san. malty jako obyč. malta, ale bez vápna a s přidánim tek. přípravku proti vlhkosti. Obávám se ale že tady bude platit pravidlo čím levnější tím menší kvalita.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.