Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Venkovní solární světlo

Od: jana222® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.Nemá někdo zkušenost s venkovním nástěnným solárním světlem(konkrétním výrobkem)které alespon trochu svítí.Nemám na mysli ty zahradní "světlušky za 99kč" ale aby to trošilinku svítilo i když si nedělám velkou naději.Ráda si připlatím.Potřebuji aby mi svítlo(trochu) přes noc za domem v jedné části kam vůbec nesahá veknovní osvětlení a je tam tma jak v...Děkuji za případné konkrétní tipy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Je to jen otázka peněz, jakou kapacitu akumulátoru si pořídíte podle doby svícení a aby to popř. bylo možno přes den dobít.
A jistě aby to mělo čidlo pro spínání. A nelze tam natáhnou elektriku + osvětlení s čidlem?

hodnocení

Děkuju za názor.Elektriku by tam natáhnout šlo ale bylo by to dost "kopání a bourání" kvůli jednomu světýlku.Navíc ani nepotřebuju pohybové čidlo.Potřebuju aby mi to v té části svítilo trvale po setmění celou noc proto si myslím že nějaké lepší a dražší sol.světlo by to mohlo splnit.Je to místo kam přes den jde celý den světlo a slunce takže "nabití" není problém.Po netu jsme něco našla ale nerada bych se spálila z obrázku a popisku se nic nepozná proto bych potřebovala někoho kdo něco konkrétně má,používá nebo vyděl v chodu.děkuji.

hodnocení

0x

Mám z Jysku to zapichovací za 99Kč nebo tak nějak, akorát jsem to přidělal na držák ke zdi. Namodralá dioda, a svítí to tak, že je možná orientace - nic víc. Vzhledem k principu těchto "světel" nic lepšího neočekávejte.

hodnocení

hmmm tak asi 3 v řádu 99.-kc mám na zahradě a to je opravdu jen světýlko do vzdálenosti 10cm.Právě proto by mi zajímalo jak svítí ta solární světla co jsem koukala po netu kolem 500 až třeba 4000 kc.Přeci tam nějaký rozdíl být musí.

buss

Ano, ve svítivosti, ale opakuji, záleží na kapacitě aku a počtu diod, svítivost. Jak to svítí, do šířky, kužel... vyzkoušet si to v obchodě - zatmít..., v technických podmínkách bývá nějaký nákres osvitu.

hodnocení

0x

Je nereálné bez řádného připlacení anebo domácí konstrukce dosáhnout toho co žádáte...

Sám jsem obdobnou věc stavěl a aby to vyhovovalo požadavkům a defakto to skončilo u nejmenší "automoto" baterie a panelu o velikosti formátu A3 ...

Jop ty lampy za 99czk stojí za prd..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]