Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím opravit schod - stěrkou?

Od: clayman® odpovědí: 8 změna:

Včera jsem odřezal kus schodu, který musel pryč. Tenhle schod byl už před tím ukopnutý a je i celkem (v dolní části) rozdrolený. V podstatě o nic nejde, protože bude obložený a samotné dřevo bude "samonosné". I tak si říkám jestli by nestálo za to jej domodelovat, aby tam nebyla vzduchová kapsa a pak to nedunělo.

Čím by to bylo nejlepší? Uvažoval jsem o stěrce, kterou bych pak použil i na rýhy a rohy ostatních schodů... ale možná je to blbost. *nevi*

Čím opravit schod - stěrkou?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Především oklepat co půjde.Pak zašalovat a po penetraci, stačí jen řídká cementová kaše,cementovou směsí ,dá se koupit v pytli,jinak 1 díl cementu 3 díly prosátého písku,vody do polosucha a našťouchat do opravovaného prostoru.

Stejně se dá použít flexibilní stavební lepidlo(na dlažbu a obklady),hlavně na menší poškození.

JABRAKA

hodnocení

díky, prubnu cementovou směs.. do polosucha?

jabraka*

Zkrátka,aby netekla a po zmačknutí v hrsti držela pohromadě.A ten schod musí být vlhký tím cementovým mlékem.

JABR

chabr*

uplně noumauně přibetonovat

al bunda*

To jo, ale co myslíš, že pro Claymana ta slova tak asi znamenají?

hodnocení

něco jako bednění a beton? *smich* no jo, jsem spíše intelektuál, ale byl bys na mě pyšný... stává se ze mě kutil, jen ty zkušenosti mi chybí ;)

al bunda*

Pořídil sis barák, uč se. Nebo víc vydělávej, ať si ty služby můžeš koupit. *smich*

chabr*

Tak tak šikula zvládne všechno i koukáním se člověk učí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]