Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tatramat nebo Dražice?

Od: lui* odpovědí: 4 změna:

Musím koupit nový el. ohřívač TUV. Asi tak 80l-125l. Na výběr mám Tatramat nebo Dražice? Který je podle Vás lepší lepší? Proč? Tatramaty jsou na trhu trochu levnější. Měl jste někdo, někdy, možnost porovnání např. kvality? Děkuji za odpovědi. Nějak se neumím rozhoupat, a brát to podle ceny zatím nechci.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já jsem naopak o dražicích moc chvály neslyšel,montoval jsem jich sice málo cca 5 kusů za život,ale 2 z toho vydrželi kolem dvou až dvou a půl let.navíc jsou těžké, S tatramatama mám daleko lepší zkušenosti.

lui*
hodnocení

No já slyšel přesně to samé. A tatramat co mi teď odešel, r.v. 92. Myslím, že už měl nárok. Jenže: kvalita z roku 92 nebude kvalita z roku 2011, se domnívám. Tak nevím.

tp*
hodnocení

0x

Loni jsem řešil stejnou věc na chalupu, vyhrál Draž. OKHE80, spokojenost. Jednoduchá montáž a zapojení a snad český kapitál.

solenza*
hodnocení

0x

My máme již 14 let Tatramat 80l a zatím spokojenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]