Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
takový trapný dotaz, ale třeba někoho něco napadne.
Máme u hl.dveří zrcadlo. Je právě že docela velické cca 200cm výška a 50 cm šířka. Je nějaký záhadným způsobem přilepené pevně ke zdi. Nechce se mi ho vyhazovat, protože by ho byla škoda. chci ho nějak opravit, respektive udělat ho hezčím. Je poměrne staré, bez okrajů.
A otázka- napadá někoho něco, jak zrcadlo udělat hezčím? jak a čim udělat kraje? napadly me takove ty sklenene kamínky, ze bych je na okraje nalepila... Někdo nejaký nápad, čím ty okraje udělat?
Nikol, především záleží na tom, v jakém stylu máte předsíň. Já osobně bych jenom okraje orámovala úzkým dřevěným rámem ( nebo jistě nabízejí i nějakou imitaci). Jednoduchý způsob by asi byla i samolepící tapeta na okraje (i třeba rohy) - např. i s květinovým vykrajovaným vzorem. Myslím, že možností je strašně moc.
"nikiol", vy jste asi tvůrčí typ. Já taky ráda něco vymýšlím. Dnes jsem dělala mozaiku kolem zvonku do tvaru srdíčka, až to bude hotové třebá dám fotku. Ale nyní Vám na ukázka dám obrázky z internetu. - stařenka
doplněno 21.08.11 11:16:pokus
Děkuji všem za nápady, jeste me napadla mozaika z barevných sklíček, takových těch čtverečků. Nevíte někdo kde je sehnat?
Třeba tady, nebo můžete rovnou koupit v obchodě s obkladama. Záleží na tom, kolik tomu chcete věnovat práce - jestli jenom lepit, nebo i skládat...
Listujte odkazem i dále - jsou tam přímo namíchané, např. mramorové odstíny.
Prosím Vás, kde se dají koupit tyto mozajky v krabičkách v Hornbachu to nemají, tam jsem to neviděl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.