Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysavač na jemný prach

Od: geox® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.

Chtěl bych si pořídit domů vysavač který zvládne bez poškození vysávat velmi jemný prach (broušení dřeva, řezání betonu apod. v dílně). Obyč. nečistoty, vodu apod. taky.

Tento jemný prach rychle ucpe a sníží výkon běžných vysavačů. Slušnou zkušenost mám s vysavačem Milwaukee která měl možnost zapnout elektromagnetické oklepávání filtru a tak jsem s ním vysál např. všechen jemný prach na půdě a vše bez úhony přežil. Ale byl z půjčovny.

Nyní bych chtěl něco vlastního, ale nerad bych koupil špatně, tak mě zajímá jestli někdo něco takového kupoval a může poradit dobrý tip na dobrý výrobek.

Děkuji Geox

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mutozen*
hodnocení

0x

Podle mě by byl nejlepší asi tento:

www.hermely.cz/38/...

Anebo tyto:

eshop.elektromasc/...

hodnocení

Děkuji zaodpověď, našel jsem a koupil jsem tento - je super METABO ASR 2025

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]