Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit oděrku na dlažbě?

Od: pajanka odpovědí: 2 změna:

Prosím o radu,udělali jsme novou dlažby v kuchyni,ale jako naschvál mi hned spadl hrnec a odlouplo se kousek:)nevypadá to pěkně,ale vyměnit ji nemůžeme,protože přímo pod touto částí je podlahové topení s lepidlem a máme strach,že s tím něco uděláme.Můžete mi prosím poradit,zda existuje nějaký opravný korektor nebo jiná možnost to opravit?Děkuji moc,Pavla

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Můj problém. Lze to zaretušovat epoxidovou pryskyřicí ale stejně to nikdy nebude ono, lepší dlaždici vyměnit. Manžel ji flexou odřezal ve spáře, pak přežezal na menší části, vyštípal, lepidlo pod dlaždicí vybrousil a dal novou. Topení nemáte hned pod dlaždicí, myslím si, že při troše opatrnosti ho nepoškodíte.V OBI prodávají tyčinku na opravu, nejen, že není nejlevnější ale výběr barev je omezený.

hop®
hodnocení

0x

Pavlo, neznám žádný způsob, jak tento "úraz" zneviditelnit. Ale výměna dlaždičky není takový problém, ani v případě podlahového topení, lze vyměnit i dlaždičku pod kterou je elektrické topení, přibližně 2mm pod spodkem dlaždičky. Chce to kladívko, malý majzlíček, trošku archeologického talentu a hodně trpělivosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma epoxidová pryskyřice

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]