Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
zajímalo by mě, zda máte někdo zkušenosti s prací koulí, která se dává do bubnu pračky a nemusí se používat prášek.
Funguje to, je to k něčemu?
Díky za všechny odpovědi
mám ji od vánoc a používám dost často, zejména na tmavší prádlo. Vypere to i fleky. Na bílé jsem to nezkoušela, to dávám prášek a věším venku. Koule je zcela bez vůně, proto dávám provonět prádlo vzduchem. Jinak ale zatím pere dobře. Koule je bílá a něco v ní chrastí jako drobné korálky- kamínky.
neočekávejte zázraky, problém je v tom, že 100% vyprané prádlo z 80% zhruba vypere v pračce teplá voda a prací cyklus a zhruba 20% udělá prášek, takže když tam dáte kouli, bude vám chybět těch cca 20% z dokonalého vyprání,což nebude moc poznat a vy si budete myslet jak jste ušetřili na prášku a ve výsledku budete velmi spokejení. Výrobní náklady té koule jsou do 100Kč. Tak si to promyslete. zdravím
Netvrdím, že koule pere bez prášku, ani že prášek (gel) spolu s koulí pere účinněji. Ale když je to placebo, jak mi vysvětlíte, že po vyprání s gelem + s koulí vyšlo z pračky spousta bordelu? Něco, jako když se pračka čistí octem. To se stalo několikrát. Pračka se očividně díky kouli čistí!
Pračka se díky kouli nečistí. Vždyť vám to už Ladinpraha psal s tím kamenem. Podívejte se na staré filmy, kde ženy u potoka mlátili prádlem o kameny. Prostě ta koule líp rozmíchala mezi prádlo gel a ještě to naklepávání prádla má svůj efekt taky. Já to neumím dobře vysvětlit tak nějak odborně, ale je to to, co píšu. Ovšem jestli jste přesvědčená že je ta koule dobrá, jen ve vás hlodá malý červík pochybností, tak si jí kupte a vyzkoušejte. V životě přijdete o víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.