Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dělám novou podlahu ve starém domě v 2 patře kuchyni. Pod linem je cca 5 cm vylitá nějaká hmota, něco jako dřevotříska s betonem.Když do toho škrábnu šroubovákem, tak udělám klidně i cm drážku. A hlavně když se po ní chodí tak se klepou ve všech skříních skleničky. Pod tou hmotou je beton se škvárou. Mám v plánu tu hmotu dát pryč, vyrovnat to samonivelační stěrkou, dát na to polystyrén eps 100Z 3 cm, znovu vylít samonivelačkou,dát mirelon a plovoucí podlahu. Myslíte, že by to takhle mohlo být, nebo by jste mi poradili jiný způsob?
Děkuju
Takže já ten XYLOLIT odstraním, protože se úplně rozpadá. Srovnám podlahu nivelačkou. Pak na to položím polystyrén(jen mi poradtě jestlí ho mám lepit třeba pěnou), nebo stačí jenom položit. Pak na to dám křížem dvě řady osb desek(zase nevím jak připevnit k tomu polystyrénu) a potom už jen mirelon a plovoucí podlahu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.