Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podlaha na verandě

Od: macek71® odpovědí: 3 změna:

dobrý den, potřeboval bych poradit .Měl jsem na RD verandu ,zastřešenou.Střechu jsem shodil.Uvažuji ,že postavím jen stříšku s krytinou IKo(stejnou mám na baráku). Bude to prostě zastřešený balkón. Problém je,že nevím,jak uděšlat podlahu.Protože tato veranda byla zastřešená a z okny ,tak podlaha je z desek.nevím,jak tuto podlahu udělat,aby tam mohlo na ní pršet a padat sníh.Děkuji za předem za nápady

doplněno 17.08.11 11:55:

S OKNY.Dneska mám den :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Překlepů více, než jenom "s okny"...;)

Zkuste lépe stávající podlahu upřesnit, jaké jsou to desky (LP, sololit...) a co je pod těmito deskami...

hodnocení

jsou tam normální desky o síle 2,5 cm,pod nima škvára .A pak nevím.Jestli to stačí takhle.

hodnocení

ještě bych se zeptal(nechci zakládat nové téma),když budu stavět tu stříšku,tak budou stačit hranolky 1O x 1O? Půdorys je cca 2 x 3 m.Tzn trámek na zeď a tři stojny.Na to bednění z desek a krytina iko cambridge.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]