Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit lak na parketách

Od: parketarka odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu, jak opravit odřená místa na parketách. Jedno místo (40x40 cm) je odřené od židle u počítče a jedno místo je škrábnuté (asi 80 cm nehluboká rýha). Bojím se to opravit aniž bych zjistila zda to myslím dobře. Trošku bych to přešmirglovala a pak potřela matným lakem, který na parketách je. Jen se bojím, aby to nebylo horší než je. Máte někdo podobnou zkušenost? Pokud ano, prosím, poraďte mi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Poškozené místo lehce přebrousit,prach co nejdokonaleji odsát vysavačem a stejným lakem,kterým je podlaha lakovaná,přelakovat.Nejlepší je lak tixotropní,který nekopíruje tahy štětcem.Možná je lépe lak nanést stěrkou (širokou špachtlí.)

JABRAKA

parketarka
hodnocení

Díky, tak nějak jsem si to představovala.

aaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x
dělal jsem to nedávno přebrousit, setřít vlhkým hadrem, přelakovat, a to samé ještě jednou-spokojenost, malinko je vidět nový a starý

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]