Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Interierova barva

Od: tir odpovědí: 7 změna:

denbraven.cz/... mam tuhle barvu a budu ji tonovat je mozny s tim natrit i trubky od topeni? chtel bych to mit v jedny barve diky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucies*
hodnocení

0x

Ne, na topení musí být speciální barva, která je určená pro tento typ povrchu a hlavně pro snášení vyšší teploty.

olaf71*
hodnocení

0x

je to možné

tir
hodnocení

tak ted nevim

lucies*

Podle mě to není vhodné minimálně proto, že na barvu bude působit teplo a tím by se mohl změnit odstín barvy. Navíc radiátor nemá vhodný povrch pro nátěr touto barvou, takže by se barva mohla otírat, popř. třeba působením tepla i praskat. Třeba někdo přidá další názor :)

Jinak: barvy.cz/...

olaf71*

měl jsem natřené trubky stejnou barvou, nejdřív jsem je lehce osmirkoval, ne na kov, a pak to natřel. je pravda, že nevím, jak to dopadlo, dělal jsem to po topné sezoně a před další jsem se stěhoval

tir
hodnocení

barva je vapenna ne silikon ani akryl tak fakt ted nevim

jabraka*
hodnocení

0x

Novodobé interierové barvy jsou už založeny na bázi pigmentů plastických(disperze).

Odolnost těchto barev je na teplotu dostatečná.topení pracuje obvykle do 65 st C a tuto teplotu ta barva určitě vydrží.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]