Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Programator na pracku zanussi

Od: kukck odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, potřeboval bych programator na pračku ZANUSSI FLS 624 C a nemuzu ho nikde sehnat potřeboval bych poradit programator je uplne stejny jako na viz. obrazek všechny císla sedi a programator je TMX 88900022 K CROUZET-FR 124 712 031 1664 a nebo me napadlo ze bych napsal na stránky zanussi děkuji... stranky Moduł Programator pralki Zanussi FLS 624 C

Programator na pracku zanussi
Programator na pracku zanussi #2
Programator na pracku zanussi #3

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Tady ho mají,ale ta cena

vorcz.cz/...

doplněno 02.11.14 19:43:

2300 bez daně,to je si myslím nesmysl kupovat.

kukck
hodnocení

děkuji za odpověd ale cenu se bohuzel nemuzu dozvedet potreboval bych spise nejake stranky abych se nemusel registrovat dekuji

kukck
hodnocení

myslíte že by šel zamenit s tímto program. ze stránek elektrometal díky

Programator na pracku zanussi #4
Programator na pracku zanussi #5

111®
hodnocení

0x

motor je už OK?

kukck
hodnocení

jeste jsem to nezkousel ale ja tak uvazuji kdyby nahodou byl spatny programator tak at to mam nachystane...ale jeste mam takovy problem pračka má hlavní vypínač a do něho nevedou žadne dráty a když ho zmáčknu tak se vrati na to same misto...pračku jsem jeste ani nezapl..

111®

je to určitě vypínač, není to talčítko? nevedou dráty a nikde nepřebývají?

kukck
hodnocení

omlouvam se to se mi tam priletlo

Programator na pracku zanussi #6
Programator na pracku zanussi #7
kukck
hodnocení

ted to snad bude ono

Programator na pracku zanussi #8
Programator na pracku zanussi #9

hodnocení

0x

2600czk když netušíte co kde tomu jak a proč je...takového blázna jsem ještě nepotkal...

doplněno 02.11.14 20:15:

Do tlačítka má vést kabel a to má dvě polohy pokud se vrací je po smrti ...to je dalších 200-700czk ...

kukck
hodnocení

já vím že do to tlačítka mají vést dva kabely ale lidi od kterych jsem to dostal tak to tlacitko meli tak od zacatku a stim programatorem ja nic nekupuju ja jen tak premyslim kdyby nahodou a to pak slozite nemusim hledat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]