Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu:
Chci si pořídit jednoplotýnkový indukční vařič jako nahrážku za plynový. Zajímá mě jaky je u nás na trhu nejlepší do 2000.- Kč. Dle recenzí na "Heureka.cz" ani jeden není bez chyb. Máte někdo zkušenost s tím , jaký je nej?
Děkuji za radu.
Gratuluji k rozhodnutí, koupit si indukci. Já sama jsem po ní toužila už několik let, viděla jsem indukční desku u kamarádky, jenomže ona je bez finančních problémů a před pěti lety za tu desku dala kolem 25ti tisíc. Značka Brandt a ještě ke všemu byla bílá. No, a od té doby čas šel a také ceny indukce šly dolů.Takže i já si koupila indukci a to přesně 30.09.2011 , účtenku mám před nosem. Je to dvouplotýnkový, značka Elegant, BT 310A. Zaplatila jsem za něj 2.502 kč. Koupila v kameném obchodě Elektro Oaza. Kupovala jsem ho na zkoušku a také jsem neměla v tu chvíli víc peněz. Ale když jsem viděla, jaká je úspora energie a šasu, tak jsem se rozhodla šetřit na celou desku. No, a rozbila se mi ta klávesnice, minulý týden v pátek. Tak jsem jela v sobotu koupit do toho samého obchodu novou klávesnici za dvě stovky, :D. Jenomže! Sotva jsem tam vlezla, tak mne přilákala bílá indukční deska od Brandt. Byla v akci za jedenáct tisíc. Začaly mne svrbět prsty. Už to nebudu protahovat, prostě jsem si ji koupila. Ne tedy tu bílou, ale černou, získala jsem ji za devět a půl tisíce, protože mi dali tu z výstavy. Tudíž bez originál obalu. 380 kč za připojení, mám ji od tohoto úterka. Ale jsem absolutně nadšena.
Odkud jste? Ten vařič jsem se rozhodla prodat za 1.500 kč. Ale posílat to nebudu, protože se to cestou rozbije a budeme se nakonec hádat. Teď jsem se ho snažila vyfotit, ale leskne se mi to. Tak zítra ve dne udělám fotku a přepošlu. Ale můžete se zatím mrknout na internet. Vyťukejte si parametry, které jsem psala zhora.
Luke, já na to úplně zapoměla. Nevím, co myslíte tím dělené plotýnky. Jsou samostatně zabudované do desky. Když to přeteče, tak to steče na stůl, nikam jinam to nemůže zatéct. Fotku posílám, ale není nic moc, ono se mi to leskne, protože musím mít rozsvícený lustr.
doplněno 02.12.12 17:46:Jenomže se omlouvám, koukám, že jste strašně daleko, já bydlím v Poděbradech a to by se Vám to nevyplatilo. Já to posílat nebudu, nechci se pak dohadovat, že to jiné, než byla představa. Já určitě najdu někoho poblíž, aby to viděl na vlastní oči a rozhodl se.
A ještě, psala jsem, že jsem si koupila právě tu celou čtyřplotýnkovou desku a to je značka Brandt. Ten vařič je Elegant. Tak se nezlobte, ale jsem si jista, že mne chápete. Jinak Vám určitě doporučuji indukci, budete spokojeni a hodně překvapeni. Ale šla bych raději do dvouplotýnky. Tak velký cenový rozdíl to zase není. S pozdravem Suzy.
doplněno 02.12.12 22:13:A ano, já jsem si koupila tu desku Brandt ti 112 B. Už nemohu poslat fotku, vyčerpala jsem možnost odpovědí, ale jsem z ní přímo nadšená. Pokud uvažujete o indukci, tak radím koupit rovnou desku. I já k tomu nakonec došla. Je to sice daleko víc peněz, ale určitě neprohloupíte.
Koupili jsme si asi před měsícem vařič v Lídlu asi za 999,-kaček, a zatím bez problémů, ta moje je nadšená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.