Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udělat pult z kuchyňské desky

Od: manduss® odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

nemáte někdo nápad jak přidělat kuchyňskou desku do koupelny tak, aby na ní mohlo být položené dvojumyvadlo vážící 26kg? Deska bude ma celou šířku kopelny(190 cm) a má pod ní být vedle umyvadel schovaná pračka. Do desky se bude muset kvůli omyvadlům vyříznout díra. Deska by měla být široká 60cm, umyvadlo má 50cm. Je to tohle umyvadlo:

ikea.com/...

Budu vděčný za jakoukoliv radu či nápad

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kjanik112*
hodnocení

0x

Začátek a konec desky-protilehle-bude podložen svlakem na hmožděnkách.Svlak buď z vinglu, nebo dřevěný hranolek.Umyvadlo zleva i zprava bude zespodu-pod deskou- podloženo konzolami.Aby byly konzoly max. pevné, je-li možnost. zeď se provrtá a použije se závitová tyč M8 k jejich přišroubování. Matice M8 z druhé strany zdi je umístěna pod úrovní omítky-pak se díra vyrovná maltou.

olaf71*
hodnocení

0x

také jsem to tak měl. montoval jsem to však do nové koupelny, takže jsem s tím počítal od začátku. kraje desky byli přichyceny úhelníky, po obou stranách, kde končilo umyvadlo, jsem z ytongu 5 cm. postavil příčku, která to podpírala, vše obloženo obkladem. Na jedné straně schovaná pračka,ve zbytku police na ručníky atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]