Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
nemáte někdo nápad jak přidělat kuchyňskou desku do koupelny tak, aby na ní mohlo být položené dvojumyvadlo vážící 26kg? Deska bude ma celou šířku kopelny(190 cm) a má pod ní být vedle umyvadel schovaná pračka. Do desky se bude muset kvůli omyvadlům vyříznout díra. Deska by měla být široká 60cm, umyvadlo má 50cm. Je to tohle umyvadlo:
Budu vděčný za jakoukoliv radu či nápad
Začátek a konec desky-protilehle-bude podložen svlakem na hmožděnkách.Svlak buď z vinglu, nebo dřevěný hranolek.Umyvadlo zleva i zprava bude zespodu-pod deskou- podloženo konzolami.Aby byly konzoly max. pevné, je-li možnost. zeď se provrtá a použije se závitová tyč M8 k jejich přišroubování. Matice M8 z druhé strany zdi je umístěna pod úrovní omítky-pak se díra vyrovná maltou.
také jsem to tak měl. montoval jsem to však do nové koupelny, takže jsem s tím počítal od začátku. kraje desky byli přichyceny úhelníky, po obou stranách, kde končilo umyvadlo, jsem z ytongu 5 cm. postavil příčku, která to podpírala, vše obloženo obkladem. Na jedné straně schovaná pračka,ve zbytku police na ručníky atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.