Dobrý den, chtěl bych si pro svůj větší rodinný dům (novostavba u Prahy) pořídit bezpečnostní kamerový systém a hledám další doporučení na firmu Electronic systems - Roman Šaroch. Četl jsem na tuto firmu samá kladná ohodnocení (že jsou rychlí a hlavně cenově docela přijatelní) i jejich reference (zabezpečovali část Ruzyně,atd..) mluví za vše, ale já bych chtěl slyšet názor od někoho, kdo s nimi osobně spolupracoval, aby poradil zda do toho jít? Děkuji
Nejsem si jisty, kolik uzivatelu tohoto serveru ma zkusenosti s touto konkretni firmou, ale pokud nikdo, tak to u nich poptejte a taky u dalsich dvou firem. Bez mistni prohlidky se to neobejde a pri te zjistite jak tomu jejich technik rozumi. Alarm (EZS) je jedna vec a kamerovy system vec druha. Manzelka v takove firme pracuje a klidne bych tuto firmu doporucil, protoze jsem s jejich praci spokojen. Takze kdybyste mel zajem tak dejte vedet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.